Νέα – Ανακοινώσεις

Αποφοίτηση – Καλοκαίρι 2024

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Ακόμη μια χρονιά αποχαιρετήσαμε τα αγαπημένα μας Εκτάκια, τα μεγαλύτερα παιδιά του Σχολείου μας, που ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους για να πετάξουν στ’ ανοιχτά.

Έτσι, την Τρίτη 11 Ιουνίου το απόγευμα, μέσα σε ανάμικτα συναισθήματα συγκίνησης, χαράς, αισιοδοξίας, νοσταλγίας, έγινε η γιορτή αποφοίτησης των παιδιών της ΣΤ΄ τάξης. Γέμισε η αίθουσα εκδηλώσεων με φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια, ευχές και ευχαριστίες! Κάθε παιδί με τον δικό του τρόπο εξέφρασε τις αναμνήσεις του από το ταξίδι στη γνώση και στην αρετή που του πρόσφερε το Σχολείο μας. Στο τέλος της εκδήλωσης κάτω από τους ήχους του τραγουδιού: «Απόψε το καράβι μας σαλπάρει…» μια πρωτότυπη κάρτα- καπέλο αποφοίτησης δόθηκε σε κάθε γονέα ως ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης για τις θυσίες και τη συμπαράστασή τους.

Το καθιερωμένο λεύκωμα μοιράστηκε από την Πρόεδρο των Εκπαιδευτηρίων μας κ. Ιουλία Χατζηδάκη σε κάθε παιδί. Ένα λεύκωμα γεμάτο αναμνήσεις, ευχές και αφιερώσεις.

Αποχαιρετούμε λοιπόν τα καλά μας παιδιά και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή τους. Και τα παρακαλούμε να μην ξεχάσουν ποτέ αυτή τη μικρή ζεστή φωλιά των Εκπαιδευτηρίων, στην οποία ξεκίνησαν το ταξίδι τους στον κόσμο της γνώσης και της αρετής.