Νέα – Ανακοινώσεις

Και επί γης ειρήνη… στην πλατεία Αριστοτέλους!

Η μεγάλη χριστουγεννιάτικη συνάντηση των χριστιανικών χορωδιών της πόλης μας είναι ένα γεγονός! Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 ολόκληρη η Πλατεία Αριστοτέλους αντήχησε από τις φωνές 750 περίπου χορωδών που τραγούδησαν για τη Γέννηση του Χριστού. Ανάμεσα στις χορωδίες που πήραν μέρος ήταν και η δική μας! Σε μια κοινή εμφάνιση με τη γνωστή μας πλέον από άλλες συνεργασίες Παιδική Χορωδία της Χριστιανικής Ελπίδας, προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Το κρύο βέβαια ήταν αρκετό, αλλά οι καρδιές μας ήταν ζεστές και ο ενθουσιασμός μας πολύ μεγάλος, καθώς αντικρίζαμε γύρω μας και τόσα άλλα παιδιά και νέους να ενώνουν όλοι μαζί τις φωνές τους για τον Νεογέννητο Χριστό!

Το πρόγραμμά μας περιλάμβανε γνωστά και άγνωστα τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και το αγαπημένο μας, «Μια φλόγα, μια ευχή», το οποίο το τραγουδήσαμε με όλη μας την ψυχή. Στο τέλος του τραγουδιού υψώσαμε όλοι τα κεριά μας ψηλά, τραγουδώντας «καρδιά με την καρδιά, φωτιά με τη φωτιά του Χριστού μας το Φως ας απλωθεί σ’ όλη τη γη!».

Φωτογραφίες και βίντεο από τη συμμετοχή μας μπορείτε να δείτε στο παρακάτω λεύκωμα. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε το τραγούδι «Μια φλόγα, μια ευχή» από τη χορωδία μας!